Min side Kundeservice Bli medlem

Analyse i praksis

en håndbok for masterstudenter

Å analysere et kvalitativt materiale er utfordrende. I Analyse i praksis. En håndbok for masterstudenter blir du tatt med inn i den praktiske analyseprosessen, skritt for skritt. Eksemplene er fra reelle masterprosjekter, og du får se tidlige utkast til analyse, forslag til hvordan de kan forbedres og ferdige analyser. Les mer

269,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Å analysere et kvalitativt materiale er utfordrende. I Analyse i praksis. En håndbok for masterstudenter blir du tatt med inn i den praktiske analyseprosessen, skritt for skritt. Eksemplene er fra reelle masterprosjekter, og du får se tidlige utkast til analyse, forslag til hvordan de kan forbedres og ferdige analyser. Forfatteren beskriver også ulike teoretiske innganger og gir referanser til videre lesing.
Boken er først og fremst skrevet for lærerstudenter som jobber med masteroppgaven. Den er også nyttig for alle som synes det er utfordrende å analysere kvalitativt empirisk materiale, uavhengig av fagfelt og utdanningsnivå. Boken er en ressurs for veiledere av masteroppgaver.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
120
ISBN
9788202533304
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 15 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Analyse i praksis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skam

Marie Farstad
Paperback 
649,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv