Min side Kundeservice Bli medlem

Forskerstudentene

lærerstudenter i nye roller

Forskerstudentene. Lærerstudenter i nye roller begrunner og konkretiserer de viktige møtene mellom praksis og teori, og der studentrollen dreies i retning av forskerrollen. Når vi velger betegnelsen forskerstudenten, ligger det en forståelse i ordet av at vi ikke snakker om «ferdige» forskere. Les mer

339,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Forskerstudentene. Lærerstudenter i nye roller begrunner og konkretiserer de viktige møtene mellom praksis og teori, og der studentrollen dreies i retning av forskerrollen. Når vi velger betegnelsen forskerstudenten, ligger det en forståelse i ordet av at vi ikke snakker om «ferdige» forskere. Disse studentene er på vei til å bli forskere gjennom sine FoU-oppgaver og masteroppgaver. Derfor trenger de mye støtte, hjelp og ekstern motivasjonskraft fra forskere i fagdidaktikk og pedagogikk.

«Studenten som forsker» har solide røtter i pedagogisk teori og tenkning, men det er hittil ytterst sparsomt med reflekterte erfaringer fra slikt arbeid på nordisk jord. Forfatterne er forskere og lærerutdannere, og representerer et stort spekter av fagene i lærerutdanningen. De har alle egne erfaringer med forskende studenter. Sentrale begreper i boka er erfaringslæring, aksjonslæring og aksjonsforskning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
136
ISBN
9788202491451
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Forskerstudentene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Slam

Nick Hornby
Paperback 
131,-

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv