Meny

Lærer i skolen 1-7

lærerarbeid og læringsmiljø

May Britt Postholm (Redaktør) ; Peder Haug (Redaktør) ; Elaine Munthe (Redaktør) ; Rune Johan Krumsvik (Redaktør)

Boka handler om å være lærer og hvordan læreren kan legge til rette for elevenes læring og utvikling. Den er tilpasset lærerstudenter på GLU 1.-7. trinn. Kapitlene bidrar med innsikt i hvordan elevers læring kan forstås og hvordan undervisning i møte med elevene kan planlegges og gjennomføres. Les mer
Vår pris
489,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 24 bonuskroner!

Vår pris: 489,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 24 bonuskroner!

Om boka

Boka handler om å være lærer og hvordan læreren kan legge til rette for elevenes læring og utvikling. Den er tilpasset lærerstudenter på GLU 1.-7. trinn. Kapitlene bidrar med innsikt i hvordan elevers læring kan forstås og hvordan undervisning i møte med elevene kan planlegges og gjennomføres. Sentrale tema er vurdering, læringsstrategier, grunnleggende ferdigheter og digital kompetanse. I boken legges det stor vekt på at lærerarbeid for elevenes læring og utvikling handler om å skape et godt læringsmiljø. Oppmerksomheten rettes også mot digital mobbing, hva det er og hva som kan gjøres for å forebygge og stoppe en slik mobbing, og hvordan interaksjon mellom elever kan være nøkkelen til et godt læringsmiljø. Kapitlene i boka er basert på forfatternes egen forskning, og de presenterer eksempler som er relevante for trinnene som utdanningen kvalifiserer for.


Boka henvender seg til lærerstudenter, lærerutdannere, lærere og forskere og andre som er interessert i skole og utdanning.

Fakta

Bla i boka