Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Pedagogikk for kommende lærere

Denne boka viser hvordan pedagogikkfaget kan støtte opp under en slik helhetsforståelse. Med et ønske om å danne utgangspunkt for lærerstudentens egen refleksjon knytter forfatterne gjennomgående teori til lærerens praksis. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne boka viser hvordan pedagogikkfaget kan støtte opp under en slik helhetsforståelse. Med et ønske om å danne utgangspunkt for lærerstudentens egen refleksjon knytter forfatterne gjennomgående teori til lærerens praksis.

Boka er delt inn i fem deler og dekker kjernestoffet i utdanningenes forskrifter og nasjonale retningslinjer (grunnskolelærerutdanningene 1-7 og 5-10, praktisk-pedagogisk utdanning og lektorutdanningen for 8.-13. trinn). Del I omfatter noen perspektiver på hva det innebærer å bli lærer, og handler om veien inn i læreryrket gjennom en lærerutdanning. Del II, III og IV redegjør for elevens læring, lærestoffets egenart og lærerens undervisnings- og vurderingsarbeid, mens del V omhandler skolen som kontekst for lærerens arbeid.

Gjennomgående bygger boka på nyere forskning, og den inneholder et eget kapittel om læringsvitenskapene og disses vektlegging av at elevene skal utforske. I tillegg til læreboka finner leseren tilhørende utdypningsstoff og egnede oppgaver samt 10 undervisningsvideoer.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
378
ISBN
9788215055084
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Pedagogikk for kommende lærere
Format
23 x 22 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pedagogikk for kommende lærere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hamlet

William Shakespeare
Paperback 
44,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv