Min side Kundeservice Bli medlem

Rektor som rettsanvender

juridisk tenkning som verktøy for ledelse i skolen

Et av de viktigste temaene innenfor skoleledelse og utdanningsledelse er spørsmål knyttet til juridiske anliggender. Dette spenner fra ganske tydelige tolkninger i opplæringsloven til skjønnsmessige vurderinger om fritak, tiltak og oppfølging. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Et av de viktigste temaene innenfor skoleledelse og utdanningsledelse er spørsmål knyttet til juridiske anliggender. Dette spenner fra ganske tydelige tolkninger i opplæringsloven til skjønnsmessige vurderinger om fritak, tiltak og oppfølging.
De siste årene har endringer gjennom blant annet opplæringslovens kapittel 9A, som handler om elevenes rett til et godt skolemiljø, gjort at rektors handlingsrom har blitt mindre.
Målet med denne boka er gjøre skoleledere bevisst på hvilket handlingsrom de har, og hvordan juridiske dilemmaer kan håndteres gjennom pedagogisk og profesjonelt skjønn.
Bokens forfattere er Ann Elisabeth Gunnulfsen og Jeffrey Hall, begge førsteamanuenser ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
194
ISBN
9788245044768
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Rektor som rettsanvender
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rektor som rettsanvender:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv