Min side Kundeservice Bli medlem

Produksjon av storfekjøtt

Boken tar for seg produksjon av de ulike kategoriene kalv, kastrat, kvige, ku og okse. Den tar blant annet for seg vekst og utvikling, kjøttkvalitet, slaktekvalitet, foring av livkalver, produksjonsformer m. Les mer

539,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Boken tar for seg produksjon av de ulike kategoriene kalv, kastrat, kvige, ku og okse. Den tar blant annet for seg vekst og utvikling, kjøttkvalitet, slaktekvalitet, foring av livkalver, produksjonsformer m.m. Har litteraturliste og stikkordregister.

Detaljer

Forlag
Landbruksforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
198
ISBN
9788252925296
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Produksjon av storfekjøtt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv