Produksjon av storfekjøtt
Boken tar for seg produksjon av de ulike kategoriene kalv, kastrat, kvige, ku og okse. Den tar blant annet for seg vekst og utvikling, kjøttkvalitet, slaktekvalitet, foring av livkalver, produksjonsformer m. Les mer
539,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Logg inn for å se din bonus
Boken tar for seg produksjon av de ulike kategoriene kalv, kastrat, kvige, ku og okse. Den tar blant annet for seg vekst og utvikling, kjøttkvalitet, slaktekvalitet, foring av livkalver, produksjonsformer m.m. Har litteraturliste og stikkordregister.
Detaljer
- Forlag
- Landbruksforl.
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål Nynorsk
- Sider
- 198
- ISBN
- 9788252925296
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2001
- Format
- 25 x 18 cm