En kultur kalt ledelse

om ledelse på tvers av tid og sted

Boken for alle som leder på tvers aldersgrupper, faggrenser, av nasjonale kulturer eller andre skillelinjer for å forstå kulturen vi kaller ledelse.
Dette er en bok med både praktiske og teoretiske innfallsvinkler til ledelse, men som først og fremst betegner ledelse som en utfordring og et verktøy for å jobbe med mangfold - både hjemme og ute. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boken for alle som leder på tvers aldersgrupper, faggrenser, av nasjonale kulturer eller andre skillelinjer for å forstå kulturen vi kaller ledelse.
Dette er en bok med både praktiske og teoretiske innfallsvinkler til ledelse, men som først og fremst betegner ledelse som en utfordring og et verktøy for å jobbe med mangfold - både hjemme og ute.

Forfatterens utgangspunkt er at ledelse er et relativt nytt fenomen som har utviklet seg til å bli en egen kultur. Denne kulturen brukes for å utvikle og drive organisasjoner over store deler av verden og i mange deler av samfunnet. I forsøket på å kunne bruke ledelse overalt og til enhver tid, oppstår det problemer med konkurrerende kulturer. Noen av disse problemene er forutsigbare, men mange er overraskende.

Boken er illustrert med spennende eksempler fra «Expat Café» - en tenkt møteplass der mennesker med ulik bakgrunn møtes for å fortelle sine historier.

«En kultur kalt ledelse» henvender seg til alle som vil forstå lederens rolle, utfordringer og muligheter i en globalisert verden. Både studenter og praktikere vil ha stort utbytte av å lese denne boken.

Sagt om boken:
«Dette er en bok for ledere som både vil forstå hva de holder på med og utnytte sitt mulighetsrom bedre. Arnulf bruker sin solide faglige bakgrunn og betydelige internasjonale erfaring til å gi nye, fruktbare perspektiver og vinklinger på lederrollen. Fritt for unødvendige abstraksjoner ligger hele tiden utøvelse og praksis som underliggende verdi i teksten. I tillegg til å være virkelighets- og forskningsforankret, er boken underholdende og øye-åpnende å lese.»
Bjørn Hennestad, professor ved Handelshøyskolen BI

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
251
ISBN
9788215030432
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
En kultur kalt ledelse
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En kultur kalt ledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv