Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Transformasjonsledelse

teori, forskning og praksis

Transformasjonsledelse er den første boken på norsk om den mest omtalte ledelsesformen de siste tretti årene. Boken viser at denne formen for ledelse fører til positive reaksjoner hos medarbeidere, team og organisasjoner. Les mer

499,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Transformasjonsledelse er den første boken på norsk om den mest omtalte ledelsesformen de siste tretti årene. Boken viser at denne formen for ledelse fører til positive reaksjoner hos medarbeidere, team og organisasjoner.

De fire grunnelementene i transformasjonsledelse er idealisert innflytelse, inspirerende motivasjon, individuell støtte og intellektuell stimulans. De blir grundig gjennomgått i boken, og det blir vist hvordan ledelsesmodeller basert på disse søylene gir gunstige effekter på gruppe- og teamnivå. Boken presenterer også et treningsopplegg i transformasjonsledelse som har vist seg å ha god og lønnsom effekt, i tillegg blir forskningsresultater på dette spennende feltet gjennomgått.

Transformasjonsledelse er skrevet av erfarne eksperter innenfor faget ledelse, er velegnet for studenter på bachelor- og master nivå, vil passe for de fleste lederprogrammer og vil være nyttig for rådgivere og ledelseskonsulenter.

Boken inngår i en ledelsestrilogi. Se også Selvledelse og Situasjonsbestemt ledelse.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
164
ISBN
9788205589308
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Transformasjonsledelse
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Transformasjonsledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Homer
Ny!

Homer

Øivind Andersen
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv