Min side Kundeservice Bli medlem

Coaching

å hjelpe ledere og medarbeidere til å lykkes

Individet har store ressurser i form av «skjulte» talenter, men greier som oftest ikke å utvikle sitt potensial alene. Coaching handler om å støtte og utfordre individ og team til å utvikle tanker, følelser og atferd for å realisere viktige personlige og organisatoriske mål. Les mer

579,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Individet har store ressurser i form av «skjulte» talenter, men greier som oftest ikke å utvikle sitt potensial alene. Coaching handler om å støtte og utfordre individ og team til å utvikle tanker, følelser og atferd for å realisere viktige personlige og organisatoriske mål.
Coaching - Å hjelpe ledere og medarbeidere til å lykkes er kanskje den mest komplette og grundige boken om emnet på norsk. Inspirert av positiv psykologi, kognitiv atferdsterapi og med utgangspunkt i mangeårig teoretisk så vel som praktisk erfaring, presenterer forfatterne en klar og helhetlig metodikk for coaching.

Boken har vært gjenstand for en fullstendig revisjon og fremstår som tilnærmet nyskrevet. Den er faglig ajourført og inneholder nye og aktuelle eksempler.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
309
ISBN
9788215022338
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Coaching
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Coaching:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv