Min side Kundeservice Bli medlem

Effektive ledergrupper

Hva skal til for å skape en effektiv ledergruppe?
Dette er den første boken som gir en helhetlig fremstilling av hva som må til for at ledergrupper skal lykkes, skape gode resultater og bli viktige bidragsytere i organisasjonens verdiskapingsprosess. Les mer

509,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hva skal til for å skape en effektiv ledergruppe?
Dette er den første boken som gir en helhetlig fremstilling av hva som må til for at ledergrupper skal lykkes, skape gode resultater og bli viktige bidragsytere i organisasjonens verdiskapingsprosess.

Boken sammenfatter norsk og internasjonal forskning på ledergrupper og beslutningsteam kombinert med forfatternes omfattende erfaring med å utvikle ledergrupper. Hvilke særlige utfordringer står ledergrupper overfor, hva slags resultater skaper de, hvilke faktorer påvirker prestasjonene deres, og hva kan gjøres for å bidra til at de fungerer mer effektivt?

Boken presenterer konkrete råd og verktøy ledere og konsulenter kan benytte for å utvikle effektive ledergrupper. Effektive ledergrupper er skrevet for både praktikere og akademia. Den er egnet for forskere og studenter som ønsker å sette seg inn i den forskningen som er gjort på effektivitet i ledergrupper. Videre vil ledere og konsulenter som ønsker å drive utvikling av ledergrupper med basis i forskningsbasert viten, ha stort utbytte av boken.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205538566
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Effektive ledergrupper

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Effektive ledergrupper:

Skolen

Eirik J. Irgens
Paperback 
549,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv