Min side Kundeservice Bli medlem

Jegerånden

å lede i fred, krise og krig

«En glimrende bok! Uansett hvem du er og hvor du er i livet, kan du la deg inspirere av Eirik Kristoffersen.» Erik Bertrand Larssen

Hva skal til for å bli best? I Jegerånden tar Eirik Kristoffersen oss med på innsiden av Norges fremste elitestyrke. Les mer

172,-

229,- Spar: 57,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer - pocket -25 % Velg flere her

«En glimrende bok! Uansett hvem du er og hvor du er i livet, kan du la deg inspirere av Eirik Kristoffersen.» Erik Bertrand Larssen

Hva skal til for å bli best? I Jegerånden tar Eirik Kristoffersen oss med på innsiden av Norges fremste elitestyrke.

  

I 2020 ble general Eirik Kristoffersen Norges nye forsvarssjef. Inntil da hadde han det meste av karrieren tjenestegjort i Forsvarets spesialkommando (FSK) - en myteomspunnet militær styrke med svært harde opptakskrav.

  

For å bli en del av FSK, må man ha den rette «jegerånden», men hva innebærer det? Hva gjør FSK for å utvikle sine soldater, både individuelt og som gruppe? Og hvordan bygger de en kultur preget av tillit og trygghet - der man både omstiller seg, tåler konflikter og tør å gjøre feil?

  

Boka er skrevet i samarbeid med Malin Stensønes. Den bygger på en rekke konkrete hendelser - både dramatiske episoder fra krig, utfordringer under opplæring eller omstilling, og eksempler på egenskapen Kristoffersen setter aller høyest hos sine medarbeidere: mot til å protestere og si nei.

  
Jegerånden er en bok om ledelse, motivasjon og kultur, men først og fremst om den innbitte viljen til alltid å bli bedre.
Lesernes favorittbok 2020
Bok365
«Det er noe renhårig over denne boken (...) Han skildrer klassiske dygder som mot, viljestyrke og lagånd. Men ikke en eneste gang knytter han disse dygdene til mannsrollen eller maskulinitet.»

Ingunn Økland, Aftenposten

  

«Eit godt innblikk i kvardagen til ein av landet sine beste avdelingar.»

Asgeir Ueland, Forsvarets Forum

  

«For en som har lest mer ledelseslitteratur enn sunt er, er det befriende å lese en bok uten en eneste modell som illustrerer 'hvordan ledelse i stort bør bedrives av oss alle'.»

Knut Petter Rønne, Dagens Perspektiv

  

«Jo, her er det mye å lære. Ikke bare for folk fra Forsvaret, men for alle som er satt inn i ulike oppgaver med å lede.»

Jørn-Kr. Jørgensen, Bokstaver.no

  

«Eirik treffer godt ... Det er jegerånd av beste merke.»
John Hammersmark, tidligere oberstløytnant i Forsvaret

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
271
ISBN
9788205547162
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Jegerånden
Format
21 x 13 cm
Serie
Gyldendal pocket

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jegerånden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv