Min side Kundeservice Bli medlem

Kulturkoden

Å jobbe med kultur er både spennende og givende. Kulturen kommer til uttrykk i måten vi gjør tingene på, og mange virksomheter er lite bevisst på hvordan de kan forsterke og forbedre egen kultur. Ved økt bevissthet kan vi skape arbeidsplasser der mennesket opplever en smart og god kombinasjon av trygghet og utvikling. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Å jobbe med kultur er både spennende og givende. Kulturen kommer til uttrykk i måten vi gjør tingene på, og mange virksomheter er lite bevisst på hvordan de kan forsterke og forbedre egen kultur. Ved økt bevissthet kan vi skape arbeidsplasser der mennesket opplever en smart og god kombinasjon av trygghet og utvikling.

KulturKoden er en praktisk rettet håndbok som bidrar til å se sammenhenger mellom individets behov og virksomhetens behov. KulturKoden har som misjon å hjelpe ledere og medarbeidere med å forandre organisasjonskulturen for å kunne takle stadig raskere skifter i kundebehov og teknologisk utvikling. Å jobbe med kultur er å jobbe med viktige spørsmål som «Hva er det med denne jobben som skaper mening for meg?» og «Hva trenger vi av hverandre for å bidra til et godt arbeidsliv og samtidig øke livskvaliteten for hver og en?».

Boken gir ledere og medarbeidere viktige refleksjoner som vil lede til mer tilhørighet, økt robusthet og større endringskapasitet. KulturKodens konkrete metoder vil gi virksomheter en helt annen bevissthet om hvordan kulturen bidrar til at viktige mål, visjoner og verdier blir realisert.

Rune Semundseth er en av de mest etterspurte lederutviklerne i Norge og jobber med konkrete metoder i koblingen mellom kultur og struktur. Semundseth er sivilmarkedsfører og har startet flere selskaper, bl.a. WebCom AS og Businessmastering AS. Han er forfatter av bøkene Medarbeiderkoden (2015) og Medarbeidersamtalen 2.0 (2018). Semundseth tilbyr tankevekkende og lærerike kurs, foredrag og workshops gjennom www.businessmastering.no og bærer tittelen «Tankevekker og struktør».

Les mer om boken og metoden på www.kulturkoden.no

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
164
ISBN
9788245033489
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Kulturkoden
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kulturkoden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gudmoren
3 for 2

Gudmoren

Ingar Johnsrud
Innbundet 
99,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv