Levende team

teamledelse i praksis

Levende team - teamledelse i praksis viser hvordan du best setter sammen, utvikler, motiverer, leder og trener team. Forfatteren går grundig igjennom flere fenomen som kan oppstå i team, og forklarer hvorfor og hvordan ting som ser enkelt ut på papiret, ofte er vanskelig i praksis. Les mer

649,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Levende team - teamledelse i praksis viser hvordan du best setter sammen, utvikler, motiverer, leder og trener team. Forfatteren går grundig igjennom flere fenomen som kan oppstå i team, og forklarer hvorfor og hvordan ting som ser enkelt ut på papiret, ofte er vanskelig i praksis. Forfatteren retter søkelyset mot treningsformer der man bruker bevisstgjøring og nysgjerrighet for å bli bedre i praktisk teamarbeid.

Blant temaene som behandles i boken er:

roller konflikter gruppetenking psykologisk trygghet vanebryting innovasjon det grønne skiftet statushierarki Boken har en rekke aktuelle eksempler og caser som illustrerer praktisk anvendelse av teoriene, og byr på mange praktiske tips og framgangsmåter for teamutvikling.
Målgruppen for boken er studenter i organisasjons- og ledelsesfag, aktører i nærings- og samfunnslivet, og alle med interesse for team og teamledelse.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
402
ISBN
9788202760786
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Levende team
Format
26 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Levende team:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv