Meny

Strategiboken

Denne strategiboken er skrevet for ledere og styremedlemmer. Den er litt annerledes enn andre strategibøker ved at den legger større vekt på å forstå omgivelsene, og dennes innflytelse på strategi.valgene. Les mer
Vår pris
649,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 649,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Denne strategiboken er skrevet for ledere og styremedlemmer. Den er litt annerledes enn andre strategibøker ved at den legger større vekt på å forstå omgivelsene, og dennes innflytelse på strategi.valgene. Og i tillegg gir den en praktisk innføring i mange strategiske begreper.

Boken tar for seg en femtrinns modell for strategisk planlegging, og legger stor vekt på analyse av omgivelsesfaktorer. Her finnes en rekke analysemodeller. Den belyser også hvordan man kan identifisere og håndtere risiko.
Forfatteren ser på hvordan man setter sammen en analyse, og bruker fire ulike verdiskapningsmodeller for å kunne tenke litt annerledes enn den klassiske verdikjeden.

Det finnes nemlig tre andre modeller. Og det legges også vekt på hvordan strategiske prosesser kan gjennomføres i praksis. Strategi medfører i all hovedsak endringer, og boken tar for seg forhold rundt dette.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Hegnar media
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 261
ISBN: 9788271464226
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger