Min side Kundeservice Bli medlem

Systemisk ledelse

dialog og relasjoner i organisasjoner

Når noe skjer i én del av organisasjonen, vil andre deler av den bli påvirket. En systemisk reflekterende leder vil være i stand til å bruke denne effekten til å ta ledelsen og sette retning.

Systemisk ledelse handler om å oppnå gode resultater gjennom å gi oppmerksomhet til hvordan egne grunnleggende antagelser, intensjoner og kommunikasjon påvirker organisasjonen. Les mer

559,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Når noe skjer i én del av organisasjonen, vil andre deler av den bli påvirket. En systemisk reflekterende leder vil være i stand til å bruke denne effekten til å ta ledelsen og sette retning.

Systemisk ledelse handler om å oppnå gode resultater gjennom å gi oppmerksomhet til hvordan egne grunnleggende antagelser, intensjoner og kommunikasjon påvirker organisasjonen.

Denne boken inneholder en rekke eksempler, modeller og verktøy som kan hjelpe deg til å oppnå høyere grad av engasjement og eierskap i din virksomhet. Den kan gjøre deg bedre i stand til å få øye på muligheter, involvere viktige personer rundt deg og tilrettelegge for god kommunikasjon, gode prosesser og relasjoner.

Boken er todelt. Del 1 gir et teoretisk grunnlag for å forstå ledelse, kommunikasjon og relasjoner i organisasjoner. Del 2 viser hvordan disse teoriene kan omsettes i praksis - hvordan man som leder kan bruke systemiske ideer.

Boken er aktuell for ledere og rådgivere i privat og offentlig sektor, og for studenter, spesielt dem som tar videreutdannelse innenfor HR, organisasjon og ledelse.

Systemisk ledelse er en dansk bestselger, nå utgitt på fem språk.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
233
ISBN
9788205563551
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Systemisk ledelse - den refleksive praktiker
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Systemisk ledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv