Min side Kundeservice Bli medlem

Typisk norsk å være (selv)god

en liten bok om den norske lederstilen

Dersom man virkelig skal forstå ledelse - og lykkes som leder - må man forstå i hvilken sammenheng ledelsen utøves. Typisk norsk å være (selv)god - En liten bok om den norske lederstilen belyser hvordan den norske nasjonalkulturen utgjør et særlig sett av rammer for utøvelse av ledelse i Norge, og hva dette har å si for lederstilen her. Les mer

259,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dersom man virkelig skal forstå ledelse - og lykkes som leder - må man forstå i hvilken sammenheng ledelsen utøves. Typisk norsk å være (selv)god - En liten bok om den norske lederstilen belyser hvordan den norske nasjonalkulturen utgjør et særlig sett av rammer for utøvelse av ledelse i Norge, og hva dette har å si for lederstilen her.

Forfatteren tar for seg typiske kjennetegn ved den norske lederstilen, og beskriver både fordeler og ulemper ved denne formen for ledelse. Fremtiden for den norske lederstilen belyses også. For er det gitt at den norske lederstilen kommer til å overleve presset fra mer utbredte former for ledelse, som for eksempel den amerikanske?

Boken er tenkt som et supplement til de større pensumbøkene om ledelse ved høyskoler og universiteter, men henvender seg også til enhver som har interesse for ledelse som fagfelt og fenomen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
119
ISBN
9788202451448
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
21 x 15 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Typisk norsk å være (selv)god:

Skolen

Eirik J. Irgens
Paperback 
499,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv