Min side Kundeservice Bli medlem

Lek med mini

enkle leker og aktiviteter for barn 0-3 år

Gjør leketiden med de minste barna til en koselig, kreativ og morsom stund. Her får du mange tips til enkle aktiviteter. Med utgangspunkt i den populære instagramkontoen Lek Med Mini deler småbarnsmødrene Karoline Mundal og Camilla Næsmo gode ideer til lek og aktiviteter for de aller minste barna. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Gjør leketiden med de minste barna til en koselig, kreativ og morsom stund. Her får du mange tips til enkle aktiviteter. Med utgangspunkt i den populære instagramkontoen Lek Med Mini deler småbarnsmødrene Karoline Mundal og Camilla Næsmo gode ideer til lek og aktiviteter for de aller minste barna.

De fleste ingrediensene du trenger for å kunne leke, har du i kjøkkenskapet allerede. Lag sanseleker med farger og lyd, eller hjemmelaget og spiselig slim for småbarn som er glade i å grise. Karoline og Camilla deler også en rekke tips til uteaktiviteter for de ulike årstidene, som det fine løvebildet barna selv klarer å lage av løvetannblomster. Lekene gjør det lett og gøy for de minste barna å konsentrere seg en liten stund på egenhånd - slik at du som forelder kan nyte en kopp kaffe i fred.

Bruk fantasien, sett deg på gulvet og bli med i leken med mini!

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
175
ISBN
9788203397769
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Lek med mini
Format
23 x 16 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lek med mini:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv