Min side Kundeservice Bli medlem

Skriv godt og riktig på jobben

«Skriv godt og riktig på jobben» er en enkel innføring i de viktigste reglene man må følge for å skrive korrekt norsk. I tillegg får man de rådene man trenger for å skrive profesjonelt og velformulert. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

«Skriv godt og riktig på jobben» er en enkel innføring i de viktigste reglene man må følge for å skrive korrekt norsk. I tillegg får man de rådene man trenger for å skrive profesjonelt og velformulert. Forfatterens mål er å gjøre deg til en sikrere og bedre skribent, slik at tekstene dine blir mer presise, effektive og leservennlige.

Som en oppslagsbok på skrivebordet vil «Skriv godt og riktig på jobben» gi svar på mange av de språklige problemene som dukker opp i løpet av en arbeidsdag. Det fyldige registeret gjør at det er raskt og enkelt å finne fram i boken. Små arbeidsoppgaver innimellom, med fasit, gjør at du kan sjekke at du har lært deg de viktigste skrivereglene og forstått rådene om godt språk.

«Skriv godt og riktig på jobben» er nyttig for alle som ønsker å utvikle og forbedre sine skriveferdigheter, særlig i forbindelse med arbeidet. Å skrive klart og korrekt norsk gir et godt inntrykk av den som skriver, og det gir et profesjonelt inntrykk av bedriften. Derfor er dette en uunnværlig bok for dem som allerede skriver på jobben. Men det er også en nødvendig bok for dem som fortsatt studerer, og som en dag skal formidle sitt budskap skriftlig i jobbsammenheng.

Boka bygger på «Norsk til kontorbruk. Råd og regler for godt skriftspråk» (2002).

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
300
ISBN
9788215027210
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Skriv godt og riktig på jobben
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skriv godt og riktig på jobben:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv