Min side Kundeservice Bli medlem

Skrivekunstens hemmeligheter

lær å skrive levende

«Bokens inspirerende forfatter har klart å engasjere meg.»

Jan Kjærstad, forfatter

Lær deg kunsten å skrive tekster som treffer! All skriving handler om å få de livløse bokstavene til å reise seg lys levende og ta bolig i leseren, sier den produktive og prisbelønte forfatteren Niels Christian Geelmuyden. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Lær deg kunsten å skrive tekster som treffer! All skriving handler om å få de livløse bokstavene til å reise seg lys levende og ta bolig i leseren, sier den produktive og prisbelønte forfatteren Niels Christian Geelmuyden. Han sammenligner teksten med et kjøretøy. Den må ha dører som gjør det lett for leseren å komme seg inn, samt store, rene vinduer, motor, drivstoff, bremser, nøye utvalgt bagasje og ikke minst en habil sjåfør. Skrivekunstens hemmeligheter er en personlig skriveguide, full av fortellerglede, inspirasjon og gode råd. Du vil finne historier og teksteksempler fra Geelmuydens mange skrivekurs og bøker og fra en rekke andre forfattere. Boken passer både for nybegynnere og for personer med skriving som sitt daglige arbeid. Enten du skriver skjønnlitterært eller faktabasert, er det de samme grepene som virker. Dette er noen av temaene i boken: Komposisjonens rolle, Hvordan få teksten til å berøre, Betydningen av at leseren får se, høre, lukte og smake, Verdien av å være personlig, De 10 viktigste sjekkpunktene, De 10 vanligste fallgruvene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202719623
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Skrivekunstens hemmeligheter

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Bokens inspirerende forfatter har klart å engasjere meg.»

Jan Kjærstad, forfatter

«Denne boka er budskapet den formidler: Levende, dyp og tilgjengelig på samme tid. «Skrivekunstens hemmeligheter» er det nærmeste en kommer en fysisk mentor innen faget, tror jeg - mer kan en vel ikke forlange av ei bok.»

Audun Myskja, lege og forfatter

«Det er utrolig hvor rikholdig og godt strukturert den er - en bok alle som uttrykker seg på en eller annen måte, uansett tema og format, kan ha nytte av. For et verk!»

Fredrik S. Heffermehl, jurist og forfatter

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skrivekunstens hemmeligheter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv