Meny

Columbus skjerf rød/hvit stripete

Lexington

Elegant, mykt og stort skjerf i linblanding. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
695,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 35 bonuskroner!

Vår pris: 695,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 35 bonuskroner!

Mer om produktet

Med Colombus skjerf fra Lexington sikrer du både stilen og varmen! Den rause størrelsen er perfekt å pakke seg inn i på kjølige vårdager, eller å bruke som sjal over bare skuldre når sommervinden er litt for kald! Både fargene og mønsteret er typisk for Lexington – klassisk eleganse med et hint av maritim inspirasjon. Like stilig til vårens denimjakke, som til sommerens sommerkjole og høstens tykke strikkegensere. Dette skjerfet blir garantert en favoritt!

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 70 % lin, 30 % bomull
Mål: 60 x 180 cm

Fakta