Meny
 

Duftlys Ease

Lexington

Lys med duft av bergamot.

Les mer
Vår pris
396,-
Spar
99,-

Førpris: 495,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 396,-
Spar: 99,-

Førpris: 495,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Mer om produktet

Lyset gir en behagelig duft som passer til alle husetes rom. Lyset kommer i en lekker beholder av blåst glass med lokk i metall.

Brennetid er 40 timer.

Lyset er laget av 100 % soyavoks, 210 gram.
Veken av 100 % bomull.

 

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

 

Fakta