Meny

Dynetrekk sateng blad 140x220

Lexington

Elegant sengetøy i myk sateng. Les mer
Finnes i disse størrelsene
Vår pris
1795,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 1795,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

Blankt og elegant sengetøy i myk og luksuriøs sateng. Det delikate bladmønsteret er dekorativt uten å bli dominerende. Den gylne fargetonen gir en behagelig farge til soverommet og det føles nesten som å våken av at sola skinner inn på soverommet. Lexingtons høstkolleksjon er i år tydelig inspirert av klassiske høstfarger og lune materialer. Slik kan du ta med deg litt av naturen inn i hjemmet, og kanskje føles det litt som å overnatte på en eksklusiv hytte i skogen?

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene som mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullssateng
Mål: 140x220 cm

Vær oppmerksom på at dynetrekk og putetrekk selges separat.

Fakta