Meny

Dynetrekk stripete hvit/blå 140x220

Lexington

Stilrent og elegant sengetøy i supermyk tencel! Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
1695,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 85 bonuskroner!

Vår pris: 1695,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 85 bonuskroner!

Mer om produktet

Dette sengetøyet har et klassisk stripemønster og en behagelig fargekombinasjon. Som alt sengetøy fra Lexington har det en elegant utførelse, hvor alle små detaljer er med på å skape en følelse av luksus. Den glatte overflaten, knappene med logo, det lekre stripemønsteret – her ligger alt til rette for å få hotellfølelsen hjemme på soverommet! Tencel er et mykt og delikat naturmateriale, som lages av eukalyptustrær. Sengetøyet kommer i to lekre fargevarianter.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene som mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 60 % tencel, 40 % bomull
Mål: 140x220 cm

Vær oppmerksom på at dynetrekk og putetrekk selges separat.

Fakta