Meny

Emmy skjerf rød/hvit stripet

Lexington

Stort og lekkert skjerf som passer til alt! Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
695,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 35 bonuskroner!

Vår pris: 695,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 35 bonuskroner!

Mer om produktet

Herlige Emmy skjerf kommer i en klassisk fargekombinasjon som passer til de aller fleste farger, antrekk og anledninger. Stripene er typisk for Lexington og tilfører eleganse til den naturfargede basen. Skjerfet har en stor og god størrelse og kan fungere både som skjerf og sjal på kjølige dager. Et varmende skjerf er alltid smart å ha med på reise, da det kan brukes som skjerf, teppe eller hodepute. Emmy skjerf er laget i Italia, i en garnfarget blanding av viskose, bomull og lin med vevde striper. Må håndvaskes.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 42 % viskose, 33 % bomull, 18 % polyester, 7 % lin
Mål: 40 x 120 cm

Fakta