Meny
 

Hollyoak Shopper multi stripete

Lexington

Lekker strandveske i sommerens farger. Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
995,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 995,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

Stor og romslig veske med plass til alt du trenger for en dag på stranden! Vesken har striper i glade sommerfarger er laget i økologisk bomull.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Mål: bredde: 55 x høyde 41 x dybde 16 cm
Materiale: 100% økologisk bomull

 

Fakta

Video: Life by the beach