Meny

Mayflower veske sand

Lexington

Stilren og elegant nylonbag med solide håndtak og skinndetaljer. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
1295,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 65 bonuskroner!

Vår pris: 1295,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 65 bonuskroner!

Mer om produktet

Lekker og praktisk bag som passer like godt til han som til henne. Perfekt størrelse til jobb, skole eller småturer. Bagen har nøkkelholder med metallkrok på innsiden som holder styr på nøklene dine. Innerlomme med glidelås holder orden på småtingene dine, og selve bagen lukkes med solid glidelås. Bagen har stilige håndtak i kuskinn og preget logolapp som skaper en spennende kontrast.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: bag i nylon, håndtak i kuskinn
Mål: 38,5 x 35,5 x 13 cm

Fakta