Meny

Miami strandbag

Lexington

Stor og romslig strandbag med plass til alt du trenger for en vellykket sommerdag! Les mer
Vår pris
1295,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 65 bonuskroner!

Vår pris: 1295,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 65 bonuskroner!

Mer om produktet

Lekker, marineblå strandbag i bomull med klassiske Lexington-striper. Her har du god plass til håndkle, badetøy, bok, vannflaske og matpakke – alt du trenger for en sommerdag på stranda, i parken eller i båten. Innvendig lomme med glidelås og et lite rom på utsiden.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull med vannavvisende overflate
Mål: h 45 cm x b 82 cm (topp, 50 cm i bunn) x d 35 cm

Fakta