Min side Kundeservice Bli medlem

Morgenkåpe Lesley brun str M

1795,-
Utsolgt

Vekten på 260 g holder det varm gjennom hele vinteren. Dette er en unisexmodell med klassisk Lexington-broderi på brystet, og beltet kan festes i to høyder for god passform. OEKO-TEX®-sertifiseringen er din garanti for at produktet ikke inneholder skadelige stoffer som ofte brukes i tekstilproduksjon.

Materiale: 100 % polyester
Mål: ½ bryst: 58 cm i størrelse S (3 cm forskjell mellom størrelsene) Lengde: 124 cm i størrelse S (1 cm forskjell mellom størrelsene) Unisexmodell. For kvinner anbefaler vi at du velger én størrelse mindre enn du bruker til vanlig.

• Varm og kosete ekstra myk fleece
• Unisexmodell med justerbart liv
• Lexington-broderi på brystet
• OEKO-TEX®-sertifisert

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende stil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusive tekstiler, håndklær og sengetøy tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

 

Nr: 8209944

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Lexington:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv