Meny

Nattkjole Hannah grønn str S

Lexington

Hannah nattskjorte i bomull og modal passer perfekt om natten eller til late dager hjemme.

Les mer
Finnes i disse størrelsene

Klassisk minimalistisk og stilig uten for mange detaljer. Toppen har droppede skuldre og rund hals. Buksen har middel høy midje med komfortabelt elastisk bånd. Modal er en myk, holdbar og syntetisk fiber som ikke krøller så lett. Den er laget av naturlige materialer og er 100 % biologisk nedbrytbar. OEKO-TEK-sertifiseringen sikrer at du ikke utsettes for skadelige stoffer.

Materiale: 50 % bomull 50 % modal
Størrelse: ½ brystvidde 49 cm i størrelse S (3 cm forskjell mellom størrelsene), lengde: 92 cm i størrelse S (1 cm forskjell mellom størrelsene)

• Supermyk enkel jersey
• Lange ermer, pent kant i samme stoff i halsen og lett droppede skuldre
• Behagelig og elegant med ledig passform
• OEKO-TEX®-sertifisert
• Hvitt logomerke i nederst foran

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende stil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusive tekstiler, håndklær og sengetøy tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

 

FAKTA
Størrelse: S
Nr: 8205701
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger