Meny

Nattkjole jersey blå str XL

Lexington

Sov godt i denne myke og delikate nattkjolen! Les mer
Vår pris
795,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 40 bonuskroner!

Vår pris: 795,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 40 bonuskroner!

Mer om produktet

Få en god natts søvn i denne stilrene, men selvfølgelig silkemyke nattkjolen! Lexington leverer alltid nattøy av høy kvalitet, og denne nattkjolen er intet unntak. Den har en rett fasong som faller pent over kroppen og er såpass elegant at du (nesten) kan gå ut og hente avisen i den.

Vi lengter etter dagene hvor vi kan gå i pysjamas hele dagen, ha lange frokoster med hele familien og kose oss foran peisen. Den perfekte måten å skape det koselige uttrykket på, er ved å fylle sofaen med festlige putetrekk i julens farger. Ruter, på sengetøy, kjøkkenhåndklær og duker, tilfører enda mer lunhet og kos til hjemmet. Årets julekolleksjon holder seg innenfor den tradisjonelle fargepaletten, med rødt, grønt, hvitt og gull.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull

Fakta