Meny

Pledd bredstripet bomull 150x150 multi

Lexington

Lekkert bomullspledd med blå og røde striper. Les mer
Vår pris
1295,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 65 bonuskroner!

Vår pris: 1295,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 65 bonuskroner!

Mer om produktet

Dette stilige bomullspleddet har et maritimt uttrykk, slik vi kjenner Lexington. Den røde kontraststripen tilfører en spennende tvist! Pleddet har en delikat, naturfarget base og dekorative frynser. Kan vaskes på 30 grader.

Sommerkolleksjonen fra Lexington gjør at vi kan føle sjøbrisen i håret og høre bølgene slå mot stranden. Vi kan se for oss haver skinne i solen og kjenne hvordan smilet brer seg i ansiktet. Vi kjenner solen varme huden og sanden mellom tærne. Endelig er det sommer! Årets sommerkolleksjon kommer i sterke og klare farger, og er laget i materialer som varer og varer.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 150 x 150 cm

 

Fakta

Video: Life by the beach