Meny

Pledd stripete hvit/blå 130x170

Lexington

Mykt og lunende pledd – perfekt for småkjølige sommerkvelder! Les mer
Vår pris
1395,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

  Kjøp NÅ - få 70 bonuskroner!

Vår pris: 1395,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

  Kjøp NÅ - få 70 bonuskroner!

Mer om produktet

Dette pleddet er stilig, mykt og varmt på en og samme tid, og kommer til å bli hele familiens favoritt. Kombinasjonen av lys og mørk blå gjør pleddet lett å like, samtidig som fargene gir et vårlig preg til sofaen eller godstolen.

Vårkolleksjonen er inspirert av hagene våre, med blomstermønstre, innslag av solskinnsgult og myk grønn som tilfører energi til den ellers duse fargepaletten. Kolleksjonen passer både for de som elsker romantiske blomstertrykk, og for dem som foretrekker en mer klassisk stil med striper og ruter. Dette betyr at kolleksjonen har noe for enhver smak, og gjør det enkelt å pynte opp hjemmet til våren – samtidig som produktene er laget for å vare.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 80 % bomull, 20 % ull
Mål: 130x170 cm 

 

Fakta