Meny
 

Pledd ull 130x170 cm blå

Lexington

Så lenge det finnes myke, varme pledd kan høsten bare komme.

Les mer
Vår pris
1695,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 1695,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

Så lenge det finnes myke, varme pledd kan høsten bare komme. Med en god bok i tillegg er kvelden reddet. Og pleddet fra kvalitetsleverandøren er utrolig mykt og har akkurat den dype, nydelige blåfargen som er ekstra fin på høsten. På toppen av alt er det produsert i en blanding av resirkulert og ren, ny ull.

Dette putetrekket med merkenavnet og logoen i klart fargetrykk er laget av bomullspoplin med en luksuriøst myk struktur. Putetrekket er OEKO-TEX®-sertifisert og har konvoluttlukking.

• Varmt, koselig og lett med myk overflate
• Fiskebensmønster
• Originalt fiskebensmønster med striper
• Myk 9 cm frynsekant
• Kommer i to fargevarianter

Dette pleddet med frynser er i en blanding av resirkulert og ren, ny ull og har et originalt fiskebensmønster med striper. Pleddet er veldig myk og har frynser på endene.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 50 % resirkulert ull 50 % ny ull
Mål: 130x170 cm 

 

Fakta