Meny
Putetrekk bomull beige/hvit 65x65 cm - Lexington
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon

Putetrekk bomull beige/hvit 65x65 cm

Lexington

Med dette luksuriøse putetrekket fra Lexington sover du som på det aller beste boutique-hotell.

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
495,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 495,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Delikat fargepalett + tidløse mønstre + fantastisk kvalitet = Lexington. Sengetøyet gir soverommet det lille ekstra og hjelper deg å sikre en god natts søvn. Det sies nemlig at om du har sovet en natt i sengetøy fra Lexington, vil du aldri sove i noe annet. Årets kolleksjon fra Lexington treffer like godt på trendene som alltid – problemet er bare å velge …

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: putevar 65x65 cm
OEKO-TEX®-sertifisert

 

 

FAKTA
Farge: Beige/Hvit
Nr: 8182116
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger