Meny
 

Putetrekk med trykk blå 50x70 cm

Lexington

Stilrent, putetrekk i klassisk Lexington-stil

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
495,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 495,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Mer om produktet

Dette myke og luksuriøse putetrekket lar seg enkelt kombinere med sengetøy du allerede har – enten det er stripete, mønstret eller ensfarget. Perfekt til den ekstra hodeputen eller til sengesettet hvor putetrekket på mystisk vis har forsvunnet!

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullspoplin
Mål: 50x70 cm

Fakta