Meny

Putetrekk med trykk poplin/bomull 50x70 hvit

Lexington

Lekkert og dekorativt putevar. Les mer
Vår pris
495,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 495,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

Sommerlig og lekkert - “EAT BEACH SLEEP REPEAT”! Sterke, klare farger mot hvit base, gjør det enkelt å mikse med sengetøy du allerede har. Putevaret har konvoluttlukking og er Okeo-Tex sertifisert. Vaskes på 60 grader.

Sommerkolleksjonen fra Lexington gjør at vi kan føle sjøbrisen i håret og høre bølgene slå mot stranden. Vi kan se for oss haver skinne i solen og kjenne hvordan smilet brer seg i ansiktet. Vi kjenner solen varme huden og sanden mellom tærne. Endelig er det sommer! Årets sommerkolleksjon kommer i sterke og klare farger, og er laget i materialer som varer og varer.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50 x 70 cm

 

Fakta

Video: Life by the beach