Meny

Putetrekk sateng blomst 50x70

Lexington

Småblomstret og koselig sengetøy i myk sateng. Les mer
Vår pris
425,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 21 bonuskroner!

Vår pris: 425,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 21 bonuskroner!

Mer om produktet

Sov godt i høstene lekreste fargekombinasjon! Dette blanke sengetøyet i myk og luksuriøs sateng får soverommet til å føles som nytt på 1,2,3! Det herlige, blomstrete mønsteret i rødt og rosa har et kledelig vintagepreg som gjør det svært elegant uten å bli det minste kjedelig. Lexingtons høstkolleksjon er i år tydelig inspirert av klassiske høstfarger og lune materialer. Slik kan du ta med deg litt av naturen inn i hjemmet, og kanskje føles det litt som å overnatte på en eksklusiv hytte i skogen?
Både pute- og dynetrekk lukkes med hvite knapper.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene som mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullssateng
Mål: 50x70 cm

Vær oppmerksom på at dynetrekk og putetrekk selges separat.

Fakta