Meny

Putetrekk sol bomull 50x50 gul/hvit

Lexington

Gul og kul pute som skiller seg ut i sofakroken! Les mer
Vår pris
417,-
Spar
178,-

Førpris: 595,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

  Kjøp NÅ - få 21 bonuskroner!

Vår pris: 417,-
Spar: 178,-

Førpris: 595,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

  Kjøp NÅ - få 21 bonuskroner!

Mer om produktet

Dette stripete, lekre putevaret i bomullstwill har broderte detaljer i sommerens fineste fargekombinasjon! Gult er kul, og gult gjør oss glade. Putetrekket har glidelåslukking i bunnen. Kan vaskes på 40 grader. Innerpute kjøpes separat.

Sommerkolleksjonen fra Lexington gjør at vi kan føle sjøbrisen i håret og høre bølgene slå mot stranden. Vi kan se for oss haver skinne i solen og kjenne hvordan smilet brer seg i ansiktet. Vi kjenner solen varme huden og sanden mellom tærne. Endelig er det sommer! Årets sommerkolleksjon kommer i sterke og klare farger, og er laget i materialer som varer og varer.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50 x 50 cm

 

Fakta

Video: Life by the beach