Meny

Putetrekk stripete blå/hvit 50x70

Lexington

Delikat, stripete sengesett i klassisk Lexington-stil. Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
395,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Vår pris: 395,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Mer om produktet

Delikat fargepalett + tidløse mønstre + fantastisk kvalitet = Lexington. Dette stilrene sengesettet i myk og behagelig, lyseblå bomullskrepp kommer til å gjøre det vanskelig å stå opp om morgenen! Putetrekket lukkes med knapper i siden.

Vårkolleksjonen er inspirert av hagene våre, med blomstermønstre, innslag av solskinnsgult og myk grønn som tilfører energi til den ellers duse fargepaletten. Kolleksjonen passer både for de som elsker romantiske blomstertrykk, og for dem som foretrekker en mer klassisk stil med striper og ruter. Dette betyr at kolleksjonen har noe for enhver smak, og gjør det enkelt å pynte opp hjemmet til våren – samtidig som produktene er laget for å vare.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullskrepp
Mål: 50x70 cm 

Vær oppmerksom på at dynetrekk og putetrekk selges separat.

Fakta