Meny

Putetrekk stripete Hvit/Aprikos 50x70

Lexington

Stilig, stripete putetrekk med den klassiske Lexington-looken. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
425,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 21 bonuskroner!

Vår pris: 425,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 21 bonuskroner!

Mer om produktet

Striper er typisk for Lexington, og dette putetrekket er intet unntak! Unn deg et lekkert trekk til den ekstra hodeputen din, eller miks og match med sengesett du allerede har. Putetrekket i bomullspoplin har et dust og delikat uttrykk som gjør det enkelt å kombinere med både mønstret, stripete eller ensfarget sengetøy.

Årets sommerkolleksjon fra Lexington har hentet inspirasjon fra svensk midtsommerfeiring, fra glamorøse festivaler som Coachella og fra stilige somre i The Hamptons. Vi er mange som drømmer om å feriere utendørs – enten i telt eller under åpen himmel. Lexington viser deg hvordan du kan gjøre det med stil! Årets sommerkolleksjon handler rett og slett om «glamping», kort for glamorøs camping. Perfekt for deg som vil nyte naturen, og samtidig leve komfortabelt og behagelig. Fargepalletten er inspirert av sommersesongen, med blått, hvitt og aprikos. Tekstilene fra Lexington har høy kvalitet, slik at du kan bruke dem gang etter gang, år etter år.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullspoplin
Mål: 50x70 cm

Fakta