Meny

Putetrekk stripete lin/bomull krem 50x50

Lexington

Stripete putetrekk i linmiks. Les mer
Finnes i disse fargene

Mer om produktet

Dette stilrene putetrekket med striper er som en deilig miks av sommer og høst. Lin er mye brukt i sommertekstiler, og får en ny høstdrakt med denne kjølige grå-hvite fargen. Det stilige mønsteret på midten bryter opp stripene og tilfører en spennende kontrast. Lexingtons høstkolleksjon er i år tydelig inspirert av klassiske høstfarger og lune materialer. Slik kan du ta med deg litt av naturen inn i hjemmet, og kanskje føles det litt som å overnatte på en eksklusiv hytte i skogen? Glidelås i bunnen. Innerpute kjøpes separat.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene som mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).
Les mer om "The Lexington Way" her.

Passer sammen med innerpute fra Høie.

Materiale: 50 %bomull, 50 % lin
Mål: 50x50 cm

 

Fakta