Meny

Sengesett poplin rutete grønn 200x220/50x70

Lexington

Lekkert, rutete sengetøy i en dyp grønnfarge. Les mer
Vår pris
2795,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 140 bonuskroner!

Vår pris: 2795,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 140 bonuskroner!

Mer om produktet

Se for deg å våkne her. I et fantastisk mykt og lekkert bomullssengetøy. Å stå opp, kun for å trekke fra gardinene og lage en kopp kaffe. Deretter legge seg tilbake i sengen igjen, og nyte morgenstunden med rykende varm kaffe, ferske aviser eller en bok. Sengetøyet fra Lexington er av fantastisk kvalitet og vil gi deg både en god natts søvn og en hyggelig morgenstund.

Vi lengter etter dagene hvor vi kan gå i pysjamas hele dagen, ha lange frokoster med hele familien og kose oss foran peisen. Den perfekte måten å skape det koselige uttrykket på, er ved å fylle sofaen med festlige putetrekk i julens farger. Ruter, på sengetøy, kjøkkenhåndklær og duker, tilfører enda mer lunhet og kos til hjemmet. Årets julekolleksjon holder seg innenfor den tradisjonelle fargepaletten, med rødt, grønt, hvitt og gull.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullspoplin
Mål: 200x220/50x70 cm 

Fakta