Meny

Sengesett sateng 140x200 aprikos/hvit

Lexington

Delikat sengesett i sateng med dekorativt, inkainspirert mønster. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris: 1895,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 95 bonuskroner!

Mer om produktet

Mykt og luksuriøst satengsengesett i en lekker, brent aprikosfarge. Mønsteret gir assosiasjoner til verdens eksotiske hjørner, og sateng fra Lexington gir, som alltid, følelsen av å være på hotell. De små detaljene, som knappene og merkelappene med logo er med på å heve dette sengesettet til neste nivå, hvor komfort og hverdagsluksus står i fokus.

Årets sommerkolleksjon fra Lexington har hentet inspirasjon fra svensk midtsommerfeiring, fra glamorøse festivaler som Coachella og fra stilige somre i The Hamptons. Vi er mange som drømmer om å feriere utendørs – enten i telt eller under åpen himmel. Lexington viser deg hvordan du kan gjøre det med stil! Årets sommerkolleksjon handler rett og slett om «glamping», kort for glamorøs camping. Perfekt for deg som vil nyte naturen, og samtidig leve komfortabelt og behagelig. Fargepalletten er inspirert av sommersesongen, med blått, hvitt og aprikos. Tekstilene fra Lexington har høy kvalitet, slik at du kan bruke dem gang etter gang, år etter år.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullssateng
Mål: 140x200/50x70 cm

Fakta