Meny

Three Mile Bag multi stripete

Lexington

Toalettmappe med klassiske striper. Les mer
Vår pris
495,-


Leveringstid: Kommer til lager 02.04.20

  Kjøp NÅ - få 25 bonuskroner!

Vår pris: 495,-


Leveringstid: Kommer til lager 02.04.20

  Kjøp NÅ - få 25 bonuskroner!

Mer om produktet

Denne lekre toalettmappen er perfekt til solkrem, sminkesaker eller alle de andre småtingene man har med seg i vesken hver dag. Stripene i blått og hvitt, samt logoen med flagg gir den klassiske og maritime Lexington-stilen.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Mål: 26 x 18 cm
Materiale: 100% økologisk bomull

Fakta