Min side Kundeservice Bli medlem

Festskrift til Magnus Rindal på 80-årsdagen 7. februar 2022

Den 7. februar 2022 fylte Magnus Rindal 80 år. Han er stadig ein aktiv forskar, og kan sjå tilbake på eit langt og innhaldsrikt liv i akademia. Vi som her har tatt initiativ til å gje ut eit festskrift på åremålsdagen, har alle mykje å takke Magnus for, og vi håper og trur at dette skriftet både er til glede for jubilanten og til gagn for fagfellesskapen vi deler med han. Les mer

319,-

350,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Den 7. februar 2022 fylte Magnus Rindal 80 år. Han er stadig ein aktiv forskar, og kan sjå tilbake på eit langt og innhaldsrikt liv i akademia. Vi som her har tatt initiativ til å gje ut eit festskrift på åremålsdagen, har alle mykje å takke Magnus for, og vi håper og trur at dette skriftet både er til glede for jubilanten og til gagn for fagfellesskapen vi deler med han.

Festskriftet inneheld eit utval av tekstar jubilanten sjølv har skrive gjennom yrkeslivet. Tekstane er valde ut for å gje eit bilete av hovudspora Magnus har arbeidd etter, og for å samle tekstar som er og burde vere etterspurde for noverande og framtidige fagfolk. Magnus har sjølv kome med innspel til utvalet, og han har også levert eit nyskrive bidrag til denne utgjevinga.

Detaljer

Forlag
Novus
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk Fransk Flerspråklig Norsk Nynorsk
Sider
419
ISBN
9788283900804
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Festskrift til Magnus Rindal på 80-årsdagen 7. februar 2022:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv