Min side Kundeservice Bli medlem

Multimodal tekstkompetanse

Fra vi er ganske små møter vi tegn og tekster hvor vi enn vender oss: På skjermer og papir, på t-skorter, skilt og bruksgjenstander. Vi bruker tekster og medier når vi lærer og når vi jobber, når vi flørter, bygger vennskap og utvikler vår identitet. Les mer

509,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fra vi er ganske små møter vi tegn og tekster hvor vi enn vender oss: På skjermer og papir, på t-skorter, skilt og bruksgjenstander. Vi bruker tekster og medier når vi lærer og når vi jobber, når vi flørter, bygger vennskap og utvikler vår identitet. Denne boka handler om et mangfold av tekster, multimodale tekster, og om hvordan vi bruker dem til å skape mening. Enten vi skriver en oppgave på skolen eller poster bilder på Facebook, bruker vi en tekstkompetanse som er utviklet gjennom en lang rekke tekstmøter.
Bokas mest grunnleggende spørsmål er hva som må til for å mestre disse møtene og hente kunnskap, opplevelser og erfaringer ut av tekster. Det er et viktig spørsmål for alle som leser og lærer, og for alle som selv skal undervise og formidle gjennom tekster. Boka er full av eksempler, både fra lærestoff og fra medier, og de teoretiske perspektivene utvikles i tett samspill med eksemplene. I første del av boken studerer vi blant annet hvordan samspillet av uttrykksformer som ord, bilder, farger og lyd virker inn på meningsskapingen. Andre del av boka tar for seg tekster som vi lærer av, og går konkret inn i ulike skolefag for å se på hvordan tekstene former og formidler kunnskap.

Detaljer

Forlag
Portal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
245
ISBN
9788283140132
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Multimodal tekstkompetanse
Format
25 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Multimodal tekstkompetanse:

Latin

Tore Janson
Paperback 
299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hamlet

William Shakespeare
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv