Min side Kundeservice Bli medlem

Spansk språkkunnskap = Sintaxis didáctica del español

Spansk språkkunnskap / Sintaxis didáctica del español belyser hvordan setningene organiseres på spansk, hvorfor det finnes setninger med forskjellige strukturer, hvilke setningsstrukturer som er de mest vanlige, hvilken form og plassering de forskjellige elementene har i setningene og hvordan og hvorfor noen setningsstrukturer åpner for visse syntaktiske og semantiske endringer eller vekslinger. Les mer

519,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Spansk språkkunnskap / Sintaxis didáctica del español belyser hvordan setningene organiseres på spansk, hvorfor det finnes setninger med forskjellige strukturer, hvilke setningsstrukturer som er de mest vanlige, hvilken form og plassering de forskjellige elementene har i setningene og hvordan og hvorfor noen setningsstrukturer åpner for visse syntaktiske og semantiske endringer eller vekslinger. Boken trekker også paralleller til norsk språkbruk, og har som mål å skape bevissthet rundt hvordan man i praksis bruker spansk på en riktig og variert måte.
De ti kapitlene i boken er skrevet på spansk og bygger på hverandre. Til hvert kapittel følger en kort oppsummering på norsk og to sett med oppgaver. Boken suppleres også med en terminologiliste på norsk og stikkordregister.
Maximino J. Ruiz Rufino er universitetslektor i spansk språk ved Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk ved Universitetet i Oslo.

Detaljer

Forlag
Unipub forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Spansk
Sider
347
ISBN
9788274775077
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Spansk språkkunnskap
Format
26 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spansk språkkunnskap = Sintaxis didáctica del español:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hours

Michael Cunningham
Paperback 
145,-
 

Bovara

Jan Roar Leikvoll
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv