Meny
 
EasySept 360 ml - 
      Bausch & Lomb

EasySept 360 ml

Bausch & Lomb

EasySEPT fra Bausch&Lomb er en konserveringsfri kontaktlinsevæske for deg som bruker linser regelmessig. EasySEPT er en steril buffret løsning som desinfiserer og oppbevarer myke kontaktlinser i ett eneste trinn. Les mer
Vår pris
89,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 89,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

EasySEPT fra Bausch&Lomb er en konserveringsfri kontaktlinsevæske for deg som bruker linser regelmessig. EasySEPT er en steril buffret løsning som desinfiserer og oppbevarer myke kontaktlinser i ett eneste trinn.

Når katalysatorplaten, som er montert i det spesielle etuiet, brukes i kombinasjon med EasySEPT, desinfiseres linsene. Etter seks timer er nøytraliseringsprosessen avsluttet og peroksidløsningen er nå omdannet til en konserveringsfri saltløsning.

Brukerinfo
Linsene desinfiseres når katalysatorplaten i det medfølgende etuiet brukes i kombinasjon med EasySEPT. Etter ca 6 timer er nøytraliseringsprosessen avsluttet og peroksidløsningen er blitt omdannet til en konserveringsfri saltløsning. Vær nøye med å aldri sette linsene rett på øyet før peroksidløsningen er blitt nøytralisert. Dette kan eventuelt skade øyet og forårsake en brennende følelse. Bruk heller aldri EasySEPT rett på øyet eller uten det medfølgende etuiet. Skulle du få unøytralisert løsning i øyet, så ta straks linsen ut og skyll øyet med saltløsning eller rennende vann.
FAKTA
Størrelse: 360 ml/flaske
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger