Min side Kundeservice Bli medlem

Romankunsten

«Trenger jeg å understreke at jeg overhodet ikke har noen teoretiske ambisjoner, og at hele denne boken ikke er noe annet enn en praktikers bekjennelser? Hver eneste romanforfatters verk inneholder en uuttalt visjon av romanens historie, en idé om hva romanen er. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

«Trenger jeg å understreke at jeg overhodet ikke har noen teoretiske ambisjoner, og at hele denne boken ikke er noe annet enn en praktikers bekjennelser? Hver eneste romanforfatters verk inneholder en uuttalt visjon av romanens historie, en idé om hva romanen er. Det er denne ideen om romanen, som er iboende i mine romaner, jeg har forsøkt å la komme til uttrykk.»
I sju essays som kan leses hver for seg, men likevel utgjør en enhet, utvikler Kundera sin oppfatning av den europeiske romanen. Han knytter sine refleksjoner om kunsten å skrive romaner til Rabelais, Cervantes, Sterne, Diderot, Flaubert, Tolstoj, Musil og Kafka - forfattere som alle utgjør bærebjelker i Kunderas engasjerende og fascinerende fremstilling av romankunsten.
For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.
Oversatt av Kjell Olaf Jensen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
142
ISBN
9788202542757
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
L'art du roman
Format
20 x 13 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Romankunsten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 

Skrik

Poul Erik Tøjner
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv