Meny
 
Valgfritt tema - 
      Alejandro Zambra
    
      Øyunn Rishøi Hedemann

Valgfritt tema

; Øyunn Rishøi Hedemann (Oversetter)

Språklig stramt, humoristisk og nyskapende: I «Fritt tema» utforsker Zambra sin favorittdestinasjon: grenselandet mellom litteratur og virkelighet. Av de 12 tekstene som utgjør denne samlingen, faller en del inn under essay-sjangeren, enkelte kan leses som skjønnlitteratur, mens andre grenser mot poesi. Les mer
Vår pris
299,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 31.05.2022

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 31.05.2022

Språklig stramt, humoristisk og nyskapende: I «Fritt tema» utforsker Zambra sin favorittdestinasjon: grenselandet mellom litteratur og virkelighet. Av de 12 tekstene som utgjør denne samlingen, faller en del inn under essay-sjangeren, enkelte kan leses som skjønnlitteratur, mens andre grenser mot poesi. Tittelen på boken reflekterer den måten Zambra skriver på: med åpenhet til litterære konvensjoner både hva gjelder sjanger og tematikk. Zambra inviterer oss til å ta del i hans tanker om lesing og skriving, oversettelse, kjærlighet og fortiden.

ALEJANDRO ZAMBRA (født 1975 i Santiago de Chile) regnes som en av de mest markante stemmene i den nye generasjonen latin- amerikanske for fattere. Han har mottatt en rekke priser for sine bøker, inkludert den chilenske kritikerprisen. Kortromanene «Bonsai» og «Trærnes privatliv», novellesamlingen «Mine dokumenter» og «Delprøve i språklige ferdigheter» er tidligere utgitt på Solum Bokvennen.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Solum Bokvennen
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788256021376
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Tema libre
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger